Gondozói csapatunk

Kinga

Gondozó

Már gyermekkoromban is imádtam kisebb gyerekekkel foglalkozni, így nem volt meglepő, hogy felnőtt koromra ezt a munkakört választottam. Az elmúlt években sok tapasztalatot gyűjtöttem és sok bájos gyermekkel foglalkozhattam. Mindig nagy hangsúlyt fektetek a kreativitás fejlesztésére, mert miközben szabadon szárnyal fantáziájuk, a finommotorikájuk és eszközhasználati készségük is fejlődik. Az alkotó kedvet mindig igyekszem új ötletekkel,javaslatokkal,inspiráló eszközökkel segíteni. Semmi sem nyújt nagyobb örömet, mint mikor boldognak láthatom a gyerekeket.

Mariann

Gondozó

A családban jó példa volt előttem, anyukám személyében, aki tanítónő. Már kiskoromban tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Sokáig tanár szerettem volna lenni – de mikor megszületett az unokahúgom, rögtön tudtam, ez az én korosztályom. Ezért be is iratkoztam a Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnázium 3 éves nappali csecsemő-és kisgyermekgondozó-nevelő szakjára. Életem legjobb döntése volt! Az évek során sok tapasztalatot szereztem. Mindig örömmel tölt el, ahogy látom, hogy fejlődnek, okosodnak a kezeim alatt. Azt szoktam mondani:  A mi dolgunk mindent megtenni értük.

Tímea

Családi bölcsőde vezető

Egészen kisgyerek koromtól szociális jellem voltam, mindig szerettem emberekkel beszélgetni és foglalkozni, segíteni, esetleges problémákat megoldani. Tanári pályára készültem, melynek legérdekesebb része számomra a pedagógia és pszichológia volt. Érdekes utazás most látni a körülöttem cseperedő gyerekek fejlődését, melynek részese lehetek. Mikor megszülettek a fiaim, két dolgot tudtam rögtön. Hogy soha többé nem szeretnék sok időt távol lenni tőlük, és hogy mégis, a gyermekvállálás a mai társadalmi viszonyok között óriási terheket ró a szülőkre. Így úgy döntöttünk a férjemmel, hogy olyan “munkahelyet” teremtünk számomra, ahol egyszerre mindent megvalósíthatok. A gyerekeimmel és gyerekek közt lehetek, a bölcsink megnyitásával pedig segítségére lehetek más, hasonló cipőben járó családoknak, remélve hogy így harmonikusabb életet élhetnek egy rohanó világban.