Mindannyian arra törekszünk, hogy kis királyokká és királylányokká formájuk apró trónörököseinket, akik felcseperedve saját királyságukat igazgatják majd. Sikeres és boldog emberként szeretnénk látni őket és reméljük, hogy mire kezükbe adjuk életük irányítását, elég tapasztaltak és kiegyensúlyozottak lesznek ahhoz, hogy megtalálják a boldogsághoz vezető utat.

Közben azonban saját királyságunkat is kormányozni kell – fenntartani a családot, kötelezettségeket vállalni majd teljesíteni, helyt állni egy nagyon bonyolult világban.

Azonban pár generáció alatt gyökeresen megváltozott a minket körülvevő világ, ezért egyre nehezebb kiegyensúlyozott, harmonikus családi életet élnünk.

 

A kevéske időnket roppant nehéz megfelelően felosztani  gyermekeink, feladataink, munkánk, és mindennek az alapját képező párkapcsolatunk között, hiszen mindegyik fontos. Ha üres a családi kassza szinte biztosan boldogtalanabb várunk minden lakója, azonban ha az egyén, a trónörökös vagy a párok nem kapnak megfelelő figyelmet akkor lehet roskadásig a kincstár, boldogtalan élet várhat a családra.

A nagycsaládi modell széthullása és a még hatvanas éveikben is dolgozó nagyszülők hiánya soha nem látott mértékben nehezíti meg a családok életét, így a kisgyermekek körüli teendőkbe sajnos sokszor az szülőknek hosszú hetekig nem tud besegíteni senki.

Ebben a bonyolult, felpörgött világban szeretnénk megoldást kínálni a körülöttünk élő családoknak, hogy megtalálják a család minden tagja számára a kedvező utat a nyugodt, kiegyensúlyozott élet felé.

Családi bölcsődénket és gyermekmegőrzős játszóházunkat azzal a céllal indítjuk útjának 2017 nyarán, hogy ezen komplex körülmények között lehessünk segítségére a környezetünkben élő anyáknak, apáknak, családoknak. Kiemelt célkitűzésünk, hogy  a szülőknek mint pároknak is időt nyerjünk, amikor kettesben is kikapcsolódhatnak. Mindez azonban elképzelhetetlen addig, amíg a pici gyermek elhelyezését a család megnyugtatóan nem tudja megoldani.

Hétköznapokon bölcsődénk gyermekek napközbeni alapellátását nyújtja, melyet nem csak munkába állás esetén lehet igénybe venni, akár heti 2-3 napra is.

Célunk, hogy magunk körül önfeledten játszó gyerekeket és kiegyensúlyozott, boldog párokat lássunk, az így nyert idővel biztosítva a szülők számára a gondatlan munkavégzést – vagy kikapcsolódást.
Ezzel szeretnénk segíteni, hogy a párok boldogan és harmóniában éljenek egymással, és ezáltal feltöltődve, örömmel és odaadással foglalkozva a gyermekeikkel, hogy egy kerek, boldog családot alkothassanak.

 

Az Apró Királyság Zugló legszebb kertvárosi részén helyezkedik el, egy teljes körűen felújított családi ház alsó szintjén, igényesen berendezve, modern fejlesztő és szerepjátékokkal, és egy csodaszép kerttel. Két csoportszobával, és a pincében kialakított kis tornateremmel, így a kicsiknek semmit nem kell nélkülözniük amíg szüleik távol vannak.