A nagyobb csoport fő lakosztálya egy 35 nm-es szoba, ahol a vidám színek, praktikus berendezés, számos lányos és fiús szerepjáték, és sok-sok kisebb favonat, terepasztal, építőkocka, babaház, takarító eszközök és még sok más játék várja az gyerekeket, hogy egész nap tevékenyen telhessen a napjuk.

A nagyobb csoport szobájához külön mosdót alakítottunk ki, a gyermekek számára kis WC-vel és kézmosóval, hogy önállóan is gyakorolhassák a szobatisztaságot.

A tornatermet a két csoport megosztva, napi szinten tudja használni rossz idő esetén, erre különösen télen lesz szükség, így ilyenkor is lehetőség nyílik átmozgatni a kicsiket.

 

Mivel a zöld környezetben és friss levegőn való közös játék a testet és a lelket is építi, így különösen nagy gondot fordítottunk a kert kialakítására is. Sok gyermek szívesen választja a szabadban játszható gyermekjátékokat. A nagy mozgásos játék javítja a koncentrációs képességet és egy bizonyos fokú szabadságot is biztosít a kicsinek. A fizikai aktivitás növeli a gyermek állóképességét és kitartását, valamint segít abban is, hogy a gyermek a játék során levezesse fölös energiáit. Ezért az udvart az életkorunknak megfelelő játékokkal rendeztük be, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni az itt eltöltött időből.

Napi foglalkozások

  • Tornaóra
  • Angol óra
  • Kézműves foglalkozások
  • Kértészkedés – növénygondozás