• Szeretnél visszamenni dolgozni, de nem tudod hová vidd a gyermeked?

  • Örülnél, ha csemetédnek magas színvonalú körülmények között, vidáman telne napja?

  • Jót tenne a kicsinek közösségben játszani és fejlődni?

  • Nagyobb közösségben gyakran lesz beteg?

  • Érkezik a kistesó, és jól jönne egy kis könnyítés?

  • Szeretnél egy kis személyes szabadidőt?

A családi bölcsődénk “Apró csoportjába” a kisebb, bölcsődés korú apróságokat várjuk, nagyobb “Felcseperedők csoportja” pedig a nagyobb bölcsis korú gyerekeket fogadja ovi kiscsoportos korig.

A kisgyermekkorban alakul ki a személyiséget meghatározó alapvető bizalom és az autonómia-érzés egyaránt, így az első évek a legmeghatározóbbak a gyermeked életében, személyisége fejlődésében.

Ezért nagyon fontos számukra, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott környezet, boldog család vegye körül őket.

A korai kötődés és a szocializáció időszakában alakulnak ki a későbbi egész életre jellemzőbb szokások, viselkedésminták alapjai.

A kisgyermeked magával hozott képességeinek kibontakoztatásához a legkedvezőbb feltétele a szabadban mozgás, és játéktevékenység, a bizalomteljes, meghitt személyi kapcsolatok, és az aktivitásra építő, interakcióban gazdag gondoskodás.

Az egyéni igényekre és személyiségre koncentráló bölcsődénk ezt a biztonságos légkört szeretné biztosítani a gyerekek és szülők számára egyaránt.

Olyan családok érkezését várjuk, akik úgy érzik, szükségük volna szabadidőre, hogy nyugodtan végezzék a munkájukat vagy hétköznapi teendőiket, és úgy látják, hogy csemetéjüket egy kisebb csoportlétszámú közösségbe íratnák be szívesebben, ahol több figyelmet és elfogadást kaphat, és immunrendszerük egy kisebb közösségben, kevesebb behatás mellett érhetne megfelelő módon.